Известие

Collapse
No announcement yet.

Интересни снимки & коментари

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Аз също се дразня от несъобразяващи се шофери, които спират къде ли не, без да ги е грижа за другите.
    Но, тук има умишлено увреждане на частна собственост и ако бях на мястото на шофера нямаше да оставя нещата така. Всичко може да се е случило, може на човека да му е прилошало и затова да е оставил колата така. Знаеш ли колко струва един кубик бетон? Просто го изсипвам пред гаража . Така определено не се прави.
    ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
    ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
    ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
    ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

• Сигурно се е обърнала от вятъра,знаеш как е по морето
      “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
      ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Багере да не стане грешка, снимката не съм я правил аз и това не са нашите дворове, но определено оправдавам човека който го е извършил, въпреки всички законови нарушения които цитираш. Позицията на разсъждение вероятно не ти позволява да видиш и другата страна на монетата.

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
          Какво се случва когато варненска кола спре пред бургаски гараж, снимката е от неделя и е направена от приятел.
          Тъпо и ограничено действие, водещо до последващи конфликтни действия, едно от които е описал багера... По-лесно и правилно е да се звънне на "паяка" и да отнесат колата, което определено ще доведе до замисляне от страна на собственика къде да спира.
          145, 1.6 boxer
          156, 2.4 JTD - ex
          Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

• Добре де,
            може ли човек всяка сутрин да вика паяк,съответно да закъснява за където е тръгнал,защото поредния тарикат в паркирал пред гаража му " 'щото няма къде да спре"
            Ако гаражът е в район ,където паркирането е проблем и такива ентусиасти са ежедневие,какво правим ?Един се маха,друг спира и той "за 5 минути"
            Не познавам човека,не знам каква е конкретната ситуация,но щом се е стигнало до там,значи има причина
            п.п.
            Ники,прилошало му е,ама друг път.
            “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
            ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
              Тъпо и ограничено действие, водещо до последващи конфликтни действия, едно от които е описал багера... По-лесно и правилно е да се звънне на "паяка" и да отнесат колата, което определено ще доведе до замисляне от страна на собственика къде да спира.
              Пачо не навлизай в непозната за теб конкретика и празнословни определения, освен ако паяка не работи само за теб и твоя гараж.
              Още един кандидат за безплатна диагностика на окачването.
              http://maps.google.bg/maps?hl=bg&ll=...88.63,,0,10.27
              Last edited by Доко; d.m.y г., 13:00.

Comment

• Стар Бургаски лаф...

по-добре да ти обърнем тикото отколкото да ти нарежем гумите на МЛ-а

п.с. Тико и аз с помощта на верни другари сме местилич чак в градинка с трева на един тарикат..

п.с.1 Варненската регистрация е случайност

п.с. 2 В малкия център на Бургас има 3500 места за паркиране в синя зона

На колегите с здравите нерви (АКЪЛИСТИТЕ ФИЛОСОФИ)... искам да видя как като Ви се разболее детео и е за болница (според вашите примери) и жена Ви ва погне да го карате на доктор.. ще звъните на паяк.... оп и пред вас ТИКО... хах дали ще се замислите...

именно затова внимавам къде паркирам Смарта

---------- Post added at 09:59 ---------- Previous post was at 09:54 ----------

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
                Аз също се дразня от несъобразяващи се шофери, които спират къде ли не, без да ги е грижа за другите.
                Но, тук има умишлено увреждане на частна собственост и ако бях на мястото на шофера нямаше да оставя нещата така. Всичко може да се е случило, може на човека да му е прилошало и затова да е оставил колата така. Знаеш ли колко струва един кубик бетон? Просто го изсипвам пред гаража . Така определено не се прави.
                Точно теб те искам с детето в колата в гаража и жената на главата да ти дава зор и да има тико пред гаража ти.. ще ти гледам сеира
                Last edited by ne0; d.m.y г., 12:57.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Добре де, аз разбирам аргументите "За" преобръщането на колата, ама не разбирам това как ще реши "отпушването" на гаража? Като го обърнеш на една страна, пак няма как да излезеш. Пък ако ще и жена ти да ти изпълни 5-та симфония. Тоз като го обърнеш, той няма да спира, ама пък каква е гаранцията, че друг утре няма да спре, както и Доко е дал пример с мапс-а...

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                  Пачо не навлизай в непозната за теб конкретика и празнословни определения, освен ако паяка не работи само за теб и твоя гараж.
                  Ааа, позната ми е, позната ми е
                  Въднъж тръгнах да дърпам една астричка, щото беше запушила на колегата колата, ама се появи овреме каката дето я караше...
                  Last edited by pa4ito; d.m.y г., 16:29.
                  145, 1.6 boxer
                  156, 2.4 JTD - ex
                  Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

• В този двор влизаме и излизаме многократно както и в момента, има 6 места, премествали сме автомобил в средата на платното, за следващия кандидат за "5 минутен престой" пред бариерата вече съм вдъхновен.
                    Attached Files
                    Last edited by Доко; d.m.y г., 16:55.

Comment

• Наистина някои си го заслужават. Многократно са ми спирали пред гаражите едни и същи коли, въпреки че съм оставял листчета, надписи по стъклото дори и разговори с "драйвърите" им. Само на този, на който не са му пречили, не знае колко е гадно.
                      sigpic
                      SCUDERIA ITALIA
                      BMW 5-er
                      BMW 7-er
                      Fiat GP

Comment

• На нашия паркинг е пълна лудница.Все някой ще спре напреки пред колата ти и като се върне - ама аз за малко.Малко, малко колко малко, къде час -два ги чакаш.Та един ден един такъв се паркирал пред Алфата, въртях се въртях се, пък се качих до в къщи взех ключовете на фиатите на жената и дъщерята и ги паркирах отпред и отзаде му.Седнах на пейките и чакам.Къде след половин час дойде взе да се оглежда и да псува.Викам ,кво става бе колега.Запушили го били деба и малоумниците....А тоя с Алфата как ще излезе, питам като ти си го запушил.Ама аз само 5 минути каза съм се бавил.Кви 5 минути бе льольо!Повече от час те чакам.И се заформи едно сканадалче....А тея с гаражите направо ги съжалявам, де факто нямат гаражи.
                        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• http://x.vukajlija.com/var/uploads/r...8tmvo1_500.gif

Comment

• http://farm3.static.flickr.com/2360/...9910c5cc_o.gif
                            WIN !!!

Comment

• http://fun-6.com/sme6ni-klipove-1.htm
                              Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!

Comment

• http://2.bp.blogspot.com/-MUN2pt1KJB...Xw/s1600/1.gif

Даването на газ, води до пристрастяване!
                                Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                                Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Working...
                                X